گفت‌وگوی علمی

نشر کتاب

با سلام من دو کتاب در حوزه نوروتراپی که مربوط به بخش روانشناسی می شود نوشتم. قبلاهم یک کتاب به انتشارات نارنجستان دادم که چاپ کرد ولی هیچ تبلیغ و معرفی نکرد ،در حال حاضر نمی دانم کدام انتشارات می تواند سریعتر چاپ کند و شروع به معرفی کتاب کند .اگر کسی اطلاعاتی دارد ممنون می شوم من را راهنمایی کند.

انتشار مطالب علمی

سلام وقت بخیر به پشتیبانی پیام بدین در این مورد. سازمان با انتشارات کار میکنه ولی روی چاپ کتاب حساس هستن و اگر از لحاظ کیفی براشون قابل قبول باشه ، چاپ میکنن .

0

با سلام انتشارات سمت (بهترین ناشر دانشگاهی گروه انسانی) و انتشارات نشر ثالث در حوزه شما میتواند مفید باشد.موفق باشید

1

سلام! برای معرفی کتاب و چاپ آن، بسیاری از انتشارات‌ها برنامه‌های مختلفی دارند که شامل چاپ سریع و تبلیغاتی مناسب می‌شود. در این زمینه، انتشارات‌هایی که بیشتر به معرفی کتاب‌ها و تبلیغات اهمیت می‌دهند و سریع‌تر عمل می‌کنند، معمولاً دارای بخش بازاریابی قوی‌تری هستند. برخی از انتشاراتی که در این زمینه شناخته شده‌اند شامل: انتشارات ققنوس: این انتشارات علاوه بر چاپ، به بازاریابی و معرفی کتاب‌ها نیز اهمیت می‌دهد. انتشارات نیلوفر: یکی از ناشران معتبر است که در نشر کتاب‌های روانشناسی نیز فعال است. انتشارات مروارید: این انتشارات هم در زمینه‌های مختلف کتاب نشر می‌دهد و تبلیغات مناسبی برای کتاب‌ها انجام می‌دهد. انتشارات دانشگاهی: برخی انتشارات دانشگاهی به ویژه برای کتاب‌های تخصصی می‌توانند گزینه مناسبی باشند. پیشنهاد می‌کنم قبل از ارسال کتاب به هر انتشاراتی، با بخش بازاریابی آن‌ها تماس بگیرید تا از نحوه تبلیغ و معرفی کتاب مطلع شوید. همچنین، برخی از انتشارات ممکن است بتوانند مشاوره‌هایی برای طراحی استراتژی‌های تبلیغاتی ارائه دهند که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

0

برای چاپ و معرفی کتاب‌های شما در حوزه نوروتراپی، چند انتشارات معتبر و فعال وجود دارند که ممکن است برای شما مناسب باشند. برخی از انتشارات معروف که در ایران کتاب‌های روانشناسی را منتشر می‌کنند و ممکن است در حوزه تبلیغات و معرفی کتاب هم فعالیت داشته باشند، عبارتند از: 1. انتشارات فراروان: این انتشارات در حوزه روانشناسی فعالیت زیادی دارد و ممکن است برای کتاب‌های شما مناسب باشد. 2. انتشارات ققنوس: یکی از انتشاراتی که در زمینه کتاب‌های علمی و روانشناسی شناخته شده است و به معرفی کتاب‌ها نیز توجه دارد. 3. انتشارات سمت: این انتشارات نیز در زمینه کتاب‌های دانشگاهی و علمی شناخته شده است و ممکن است در چاپ کتاب شما سریع‌تر عمل کند. 4. انتشارات نشر نو: این انتشارات در زمینه کتاب‌های تخصصی و علمی نیز فعالیت دارد و تبلیغات خوبی برای کتاب‌های خود انجام می‌دهد. پیشنهاد می‌کنم با این انتشارات تماس بگیرید و درباره شرایط و زمان‌بندی چاپ، معرفی و تبلیغات کتاب‌های خود مشورت کنید. همچنین می‌توانید از روش‌های آنلاین مانند شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های کتابفروشی آنلاین هم برای معرفی کتاب خود استفاده کنید.

0
برای ارسال پاسخ شوید.